Zing, verdomme, Zing!  een hilarische voorstelling over 2 muziekdocentes die al 40 jaar in het vak zitten

Gon Hoefsloot en Wil Timman-Botter

Twee muziekdocentes spelen een voorstelling over de kakafonie van 40 jaar muziekonderwijs. Mooie liedjes en hilarische sketches en .....waar is nou toch die wibraslet?

Gon Hoefsloot begon in het basisonderwijs , maar haar hart en ziel liggen in het muziekonderwijs op de middelbare school. Heel veel pubers hebben genoten van haar gedrevenheid. Onlangs nam zij afscheid en werd ze door veel oud leerlingen (vaak zelf muzikant nu) in het zonnetje gezet. Gon heeft nu haar passie voor de contrabas gevonden. Met haar bas wil ze huiskamervoorstellingen gaan geven met eigen repertoire. 

Wil Timman-Botter begon in het basisonderwijs en bleef daar muziek geven totdat ze haar eigen muziektheater stichting startte. Met stichting Muzikaal Kabaal heeft zij vele kinderen een mooie plek op het podium gegeven. Nu geeft ze nog workshops, leidt koorprojecten en geeft zanglessen en zingt in het Kleinkunstkoor van Amsterdam.

Gon en Wil werkten samen in de Bijlmermeer op de Santenkraam. Daar was de klik al. Mooie schoolcabaretvoorstellingen waren daarvan het resultaat. Ze gingen daarna hun eigen wegen vele jaren later sloeg de vonk weer over. Het heeft zo moeten zijn, dat ze nu samen in het theater staan met "Zing, verdomme Zing!!" Wat een heerlijke voorstelling!