1 x per maand op een zaterdagochtend van 11.00 uur tot 13.00 uur ongedwongen, vrij en heerlijk zingen met Wil in basisschool Overhoeks.

Er wordt aandacht besteed aan houding, ademhaling, durf, stemvorming.....maar vooral staat het plezier in zingen voorop. Het ontdekken van je eigen stem en hoe die stem klinkt als er spontaan meerstemmigheid ontstaat. Er wordt veel geïmproviseerd. Afrikaanse klanken, stukjes teksten door elkaar. Refreinen van songs die door elkaar heen klinken. Het is elke keer weer een verrassing wat er allemaal voor moois ontstaat ! Loslaten staat hoog in het vaandel....Haal adem en laat los! En wees vooral niet bang wat voor geluid er tevoorschijn komt! Soms zingt iemand spontaan een solo en dat is prachtig om te zien en te horen. Wil begeleidt aan de piano en staat voor en tussen de groep.

Ook wordt er gewerkt aan een klein repertoire. Elke zaterdag wordt 1 lied goed driestemmig ingestudeerd.

Wat hebben we zoal gezongen?

Make you feel my love, Laat me, Fire, California dreaming, Sweet dreams are made of this, Love me tender, Als het golft, Ik houd zo van een oude Amsterdamse kroeg, Valerie, scarborough Fair, Lean on me, Our day will come, Het komt allemaal wel weer goed, The Rose, You've got a friend, You don't own me......en nog veel meer!

De groep heeft een kern van ongeveer 20 vrouwen, maar elke maand schuiven er nieuwe stemmen bij. Je bent van harte welkom! Er wordt nog op mannen gewacht! 

Tijd: 11.00 uur - 13.00 uur. Voor meer info muzikaalkabaal@hotmail.com 

Nieuwe data voor het nieuwe zangseizoen 2022/2023

3 september, 8 oktober, 5 november, 3 december, 7 januari,  4 februari, 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli